loader

Jeg har alltid vært en person med veldig sensitiv hud. I tillegg til psoriasisen som fulgte meg fra en tidlig alder, trengte huden min å håndtere alvorlige akneskader og evig tørrhet forbundet med de lange timene jeg tilbrakte i over 20 år i et svømmebasseng med klorbehandlet vann som profesjonell idrettsutøver.

Evig kløe, urenheter og rødhet var en del av utseendet mitt i mange år. Steroide salver, spesielle dusjkremer eller medisiner brakte lindring, men løste ikke problemet.

Som tenåring, hadde jeg full tillit til de allestedsnærværende produktene; jeg brukte produkter fra TV-reklamer, fargerike annonser i aviser og blader. Alt fra kremer, balsam, salver og hva enn ellers som ble reklamert som mirakelkurer. Til tross for lovnader om mirakler så uteble resultatene, og symptomene mine ble mer og mer akutt.

Årene gikk, og etter mye prøving og feiling begynte jeg å bli mer bevisst på hva jeg kunne bruke og hva som var best å unngå. Dette gjaldt kosmetikk, husholdningskjemikalier samt det som havnet på tallerkenen min.

Finn din måte å få kontakt med naturen

Fra kjærligheten til naturen og skapelsen

2017 var et av de mest transformerende årene i livet mitt. 

Det var året da jeg møtte min beste venn, som har vært min partner i over 5 år nå. Det var også året jeg til et av de vakreste stedene på jorden, Norge som jeg er så heldig å kunne kalle mitt hjem nå. Inspirert av alt rundt, eventyret mitt med urter og gunstige egenskaper av planter som urteterapeut og aromaterapeut har begynt. Takket være disse tre begivenhetene og ønsket om å finne en gylden middelvei for sliten hud, ble en ny lidenskap født, som er å lage kosmetiske produkter.

Det startet med en såpe laget for min partner, Przemek, som slet med eksem, og fortsatte med kroppssmør, sjampo, og mer. CMN kan i dag tilby et komplett utvalg av kosmetikk laget for sensitiv, delikat hud som trenger pleie og kjærlighet.

Kunnskapen og erfaringene jeg har opparbeidet igjennom årene bruker jeg til å stadig forbedre de produktene jeg lager, de er fulle av urter, frukt, oljer og mye annet som naturen byr på. Alt med ett formål om å lage kosmetikk som aktivt forbedrer og helbreder hudens tilstand på en behagelig og velfølende måte.

Mine egne endringer av vaner førte til øyeblikket da akne ga vei til svært sporadisk rødhet; psoriasislesjoner fra konstante betennelser over hele kroppen ble redusert til de mest utsatte stedene og med tiden roet seg helt ned.

Hos CMN inviterer jeg deg til et sted hvor du finner alt innen enkelhet og minimalisme. Til et sted som hyller naturen og dens medfølgende verdier. Til et sted som ble født av mye respekt, omsorg og kjærlighet til det som omgir oss.

X