loader

Leveranse 

Creation meets Nature har som mål alltid å levere i løpet av 3–7 virkedager fra den dag vi godkjenner en bestilling, men vi kan ikke garantere noen faste leveringsdatoer annet enn at vi skal levere innen 30 dager fra bestillingen er godkjent. 

Creation meets Nature skal informere deg hvis vi ikke er i stand til å imøtekomme vår angitte leveringsdato, men i det omfang det er tillatt ved lov, står vi ikke til ansvar for noen tap, erstatninger, omkostninger, skader eller utgifter i forbindelse med for sen levering. 

Kjøperen kan også velge å hente varene som er bestilt uten ekstra omkostninger hos Creation meets Nature, Liavegen 251, 5652 Årland. 

Vi bruker Bring og Posten til forsendelse av varer, og utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og e-post. I henhold til personopplysningsloven § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendige ut fra det formål de er lagret for, slettes. Posten Norge og Bring lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

X